RuudHam

CoachingWat is mijn doelgroep ?
Als coach kies ik voor de persoonlijke benadering.

Het gaat om problemen in de privé- en/of werksfeer, om het daarbinnen niet goed functioneren, om knelpunten waarvoor je zelf geen oplossing vindt. Denk aan het geen 'nee' kunnen zeggen of het altijd streven naar perfectie. Of het worstelen met vragen als: hoe ga ik om met die lastige collega, hoe combineer ik werk en privé, hoe breng ik balans in mijn leven ?

Om die vragen te kunnen beantwoorden proberen we - kort samengevat -er eerst achter te komen welke gedragingen en opvattingen de problemen in stand houden. Vervolgens zoeken we stap voor stap naar een blijvende oplossing (zie de pagina Hoe ga ik te werk).


Bewegingstraining

Nieuw binnen mijn praktijk is een bewegingstraining voor mensen met overgewicht, onder de naam "Samen". Dat doe ik met lifestyle trainer Claire Delhez van Voel! Gezond. In die training wordt bewegen gecombineerd met mentale oefening. Daarmee kunnen we je leefpatroon blijvend veranderen, een nieuwe life-style creëren. Meer informatie tref je aan in deze folder.

Ben je geïnteresseerd in een coachtraject of in de bewegingstraining ? Vul dan het contactformulier in en stel je specifieke vragen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met me opnemen.
"Even stilstaan is al vaak een hele vooruitgang"


            

VERDER OP DEZE SITEWat kan ik voor u betekenen?
Op de vraag wat houdt coaching eigenlijk in, zijn in de literatuur veel antwoorden te vinden. De definitie die mij het meest aanspreekt is .......

Laat ik me even voorstellen
Mijn naam is Ruud Ham, geboren in 1963 en woonachtig in Vlaardingen.
Naast het werken als personal coach werk ik al meer dan 25 jaar bij .......

Wat betekent het Logo
De kleuren van het logo symboliseren aarde, vuur, water en lucht, de elementen van het leven. Het klavertje vier staat voor .......

Hoe kunt u in contact komen met mij ?
U kunt dit doen d.m.v. het contactformulier op de contactpagina of via Linkedin. Ik ben ook te volgen via twitter.